Wie zijn wij

De eerste ProjectLift sessies ontstonden toen Ellen Wierda en Monique Fransen in gesprek raakten over het coachen en opleiden van jonge, ambitieuze projectmanagers. De praktijkervaring van Monique in combinatie met de kennis over communicatie en soft skills van Ellen bleek goed te werken.

Afhankelijk van de thema’s van de trainingen en workshops en de vraag van de klant werken zij samen met gespecialiseerde  trainers.

Ellen Wierda
Ellen Wierda

Drs. Ellen Wierda is geregistreerd NfM-mediator en gecertificeerd trainer  en (team)coach. Ellen heeft ruime ervaring in het opzetten van opleidingstrajecten op het gebied van persoonlijk leiderschap, bemiddeling, klantgericht werken, intervisie en softskills. Als projectmanager werkte ze voor diverse culturele organisaties en filmproducenten. Ook treedt ze op als facilitator bij brainstormsessies en als teamcoach. Opdrachtgevers zijn onder andere Quasir, diverse instellingen in de ouderenzorg, ziekenhuizen, A en O Fonds Gemeenten, diverse gemeenten, Agenstschap NL, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Financiën, Justitie en Economische Zaken, De Kandidatenmarkt.
e.wierda[at]bureaudebasis.nl | www.bureaudebasis.nl |06-41 431 925

Monique Fransen
Monique Fransen

Ir. Monique Fransen is projectmanager en -adviseur bij Monetprojects. Zij heeft meer dan 20 jaar projectervaring, zowel bij grotere organisaties als aan bureauzijde. Monique is gespecialiseerd in projectmanagement van innovatieve en online projecten. Zij adviseert bij het conceptualiseren en inrichten van projecten, werkt als projectmanager en scrummaster, en tevens als coach en trainer voor projectmanagers. Zij werkte voor Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, ANMEC, European Cultural Foundation (ECF), Tam Tam, IJsfontein, KNAW, UCB, EdenSpiekermann, NS, Robeco, Gemeente Amsterdam, Belastingdienst.
m.fransen[at]projectlift.nl | www.monetprojects.nl | 06-29 313 295

 

Hilda Swarts
Hilda Swarts

Mr Hilda Swarts is eigenaar van Zinvolwerken Coaching en Training. Zij is een gecertificeerd internationaal NLP-trainer en coach, Body & Mind Language trainer en coach, Systemisch werk coach, DiSC-trainer, Vitaalconsulent en stress en burn-out coach volgens de CSR methode. Zij verzorgt al meer dan 10 jaar trainingen  en coaching aan bedrijven en particulieren rondom communicatie, werkdruk/stress en samenwerking. Opdrachtgevers zijn o.a. de Nationale Politie, de zorgsector, Smara-opleidingen.
h.swarts[at]projectlift.nl | www.zinvolwerken.eu | 06-13 38 03 95

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave