Over de ProjectLift

Veel mensen die in projecten werken of leiding geven aan projecten vragen zich wel eens af hoe het beter kan… Hoe doen anderen dat nu eigenlijk? Vaak zijn trainingen projectmanagement gericht op tools en processen. Maar dat alleen is niet voldoende. Het samenwerken met de diverse partijen, met mensen dus, vergt ook andere inzichten en vaardigheden.

Soft skills zijn onmisbaar

De ProjectLift is bedoeld voor het ontwikkelen van deze aanvullende vaardigheden: de zogenaamde soft skills. Deze soft skills helpen om projecten prettiger te laten verlopen en betere resultaten te bereiken.

In de ProjectLift ontwikkelen we de soft skills samen met de hard skills, zodat beide goed in balans zijn. We helpen deelnemers te ontdekken wat hun kwaliteiten zijn en welke vaardigheden ze verder kunnen ontwikkelen.

ProjectLift trajecten

De ProjectLift biedt hiervoor een aantal workshops en trainingen aan. Daarnaast trajecten op maat voor specifieke doelgroepen en in-company trainingen. Bekijk het trainingsaanbod van de ProjectLift.

Werkwijze

De trainingen en workshops bestaan uit theorie, praktijkcases en het oefenen van vaardigheden. De onderwerpen die we behandelen, worden afgestemd op de wensen en de praktijk van de deelnemers. Het uitwisselen van ervaringen tussen deelnemers is een belangrijk onderdeel van het programma. Dit onder begeleiding van professionele trainers, die hun kennis en ervaring ter beschikking stellen.

Achtergrond

De projectLift is een initiatief van Ellen Wierda en Monique Fransen. Ellen Wierda is een ervaren communicatietrainer en mediator. Monique Fransen is een ervaren projectmanager van online projecten. In de ProjectLift combineren zij praktijkervaring en communicatieskills in trainingen en workshops, met als focus beter werken in projecten.
In workshops en trainingen werken zij samen met andere trainers uit hun netwerk.

Meer over de trainers