Is dit de meest herkenbare cartoon over projecten?

How projects really work.
Deze cartoon over projectmanagement is een klassieker, over wat de klant “echt” wil.
Herkenbaar?
Er bestaan heel veel varianten van.
Maar je eigen versie op www.projectcartoon.comHow Projects Really Work - project cartoon

SaveSave

SaveSave

Tagged with: , ,

Waar kan ik jou mee helpen?

Een nieuwe serie projectmanagement workshops, een nieuwe blog!

De afgelopen jaren hebben Ellen Wierda en ik workshops georganiseerd voor mensen die in projecten werken. Projectmanagement, verwachtingsmanagement, Soft skills, ProjectLift sessies. Gericht op projectleiders, managers, scrummasters – iedereen die meer regie en invloed in projecten wil realiseren.

Onze workshops gaan meer over de mens dan over de tools van projectmanagement. Over persoonlijke ontwikkeling en communicatieve vaardigheden. Maar vooral ook: we creëren ruimte voor het uitwisselen van kennis en ervaring. Die uitwisseling tussen de deelnemers, dat is vooral wat we in gang willen zetten.

We starten nu met een nieuwe serie workshops om projectmanagement skills te versterken. We hebben het format aangescherpt. Hilda Swarts is erbij gekomen. We hebben een kennismakingsworkshop van 1 avond geïntroduceerd (Meer informatie en aanmelden)

Daarom starten we nu ook met een inspiratie-blog. Hiermee willen we een community tot stand brengen waarin we van gedachten wisselen, elkaar tips geven en elkaar helpen. Als bron van inspiratie en om onze kennis met je te delen. En als platform waarop je met vakgenoten kennis en ervaring kunt uitwisselen.

Wij willen je helpen met het bereiken van je doelen in projecten. Om de juiste stappen te zetten op deze weg, waardoor je verder zult groeien.

Maar ik vraag me af… waar kunnen we jou mee inspireren?

Welke onderwerpen vindt jij interessant? Waar wil jij de komende maanden meer over horen? Welke vragen of ideeën heb jij? Waar loop jij tegenaan? Wat denk jij dat je nodig hebt om je doelen te bereiken?

Plaats de onderwerpen waar je meer over wilt horen in het reactieveld hieronder.

We zien graag je reactie tegemoet!

Een mooie dag!
Monique Fransen – Hilda Swarts – Ellen Wierda

PS. Hebben je vrienden of collega’s ook baat bij deze blog? Deel het met hen!

Projectmanagement projectpanorama in de ProjectLift workshop

Projectmanagement projectpanorama in de ProjectLift workshop

Tagged with:
Top